10/24/2012 ieraksts - 24.10.2012

Rudens ekskursija

Šoruden ilgi nevarējām vienoties, uz kurieni braukt ekskursijā, līdz nonācām pie kopīgas domas,ka apceļosim Kurzemi. Pienāca 24. oktobris un ceļojums varēja sākties.Mūsu ekskursija sākās ar to, ka devāmies uz Saldus maiznīcu, lai iepazītu, kā mūsdienās tiek cepta maizīte. Secinājām, ka tas ir pietiekami grūts un atrbildīgs darbs, lai mēs tiktu pie dienišķās maizītes. Mums bija iespēja arī degustēt tikko ceptu, svaigu maizīti. ŅAM, ŅAM, NAM!!!

Tālak devāmies uz Jaunpili, lai iepazītu viduslaikus. Tas gan bija iespaidīgi, jo visi tikām pārvērsti par viduslaiku cilvēkiem, pat tikām ieģērbti tā laika apgērbā. Tad devāmies ekskursijā, izzinājām viduslaiku cilvēku dzīvi un sadzīves apstākļus. Diez gan šaušalīgi, atliek vien priecāties, ka dzīvojam 21. gadsimtā. Noslēgumā izkalām arī savu laimes monētiņu. Cerams, ka tā mums nesīs veiksmi.

Noslēgumā devāmies uz vēl vienu pili- Jaunmoku. Šī pils jau bija daudz modernāka un greznāka, šeit iepazinām 18.,19.gs. sadzīvi. Ekskursijas beigās piedalījāmies fotoorientēšanās, kurās iepzanām pils parku un veiksmīgākie saņēma dāvanas.

Ekskursijas laikā mums bija iespēja vēl baudīt zelta rudeni un ienirt lapu kaudzēs. Tas bija jautri.

Comments:0

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *